Inghetata de frisca si mascarpone

de Michelle in Prajituri, 2 Iul 2009 | 8863 vizualizari

 

E super buna....

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mascarpone
  • 500 ml frisca
  • 100 gr,3 lg nuca macinata
  • 2 lg zahar
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de frisca si mascarpone:

Nuca macinata + alunele bucatite + zaharul se pun intr-o cratita pentru a le carameliza.

Mascarpone se freaca bine pana se omogenizeaza,frisca se bate bine (bat). Crema mascarpone+frisca+alunele caramelizate se amesteca bine se adauga si esenta se pune intr-o cutie si se da 2 ore la congelator...mmmm racoroasa si mmmm bunaaaaaa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de frisca si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ala_oancea 1

03.07.2009, 07:43

La asa combinatie cred si eu ca este tare buna

Michelle 1

03.07.2009, 11:16

da asa e...foarte buna,racoroasa si hranitoare...

Oana 1

04.07.2009, 00:44

Super combinatia! Felicitari, arata tare bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Kinder Pingui